Friday, March 7, 2014

Puff Pastry Elefante Ears



Elephant Ears, Palmiers, Butterflies, ohhhh so many names but which ever name you want to call them, they are still wonderful and addictive. Yes, addictive after eating one, you can't stop. The best of all they are super easy to make and only take about 20 mins to make.

Ingredients:

Puff Pastry Sheet
1/2 cup sugar
2 teaspoons Cinnamon
Honey Glaze

Mix in a cup the sugar and the cinnamon. Lay flat your Puff Pastry and pour the sugar and cinnamon mixture onto the  pastry and spread to cover it completely. Now roll the sides to the middle.
             
                   
After the rolling, wrap into a roll with the parchment paper and put in the freezer  for 15 mins approximately.



 Bake at 350 about 15 mins or until golden edges. Once cooled brush with Honey Glaze or just leave them just as is. Enjoy with coffee, tea or just alone. Yummmm Love these!! Happy Baking


Love Victoria



Orejitas de Elefante, Espejuelitos, Mariposas, tantos nombres pero no importa cual elijas llamarlos, son únicamente Ricooooos y adictivos. Si tan adictivos que no podrás dejar de comerlos. Y tan facil de hacer que solo tomara como 20 mins hacer todo el proceso. Ahora la receta...

Ingredientes

Pasta de Hojaldre
1/2 taza de azucar granulada
2 cucharaditas de canela
Honey Glaze o Sirup de pancakes

Colocas la pasta en la mesa y le polvoreas la azucar junto con la canela, hasta cubrirla completa. Enrollar los lados hasta el centro y luego la envuelves en papel encerado y colocar en el congelador para que se afirme. (Ver fotos arriba) Una vez fría, la picas en pedazos de 1/2 pulgada de ancho y los colocas en una bandeja para hornear.  Hornear a 350F por 15 mins o hasta que se doren los bordes. Una vez frescos, con una brocha puedes pasarle Honey Glaze encima o simplemente dejarlos como estan.


Bendecidos,
Victoria



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